Toen je voor het eerst op Manify.nl kwam in je Google Chrome browser, kreeg je de melding of je push notificaties wil ontvangen van ons. Misschien heb je het snel weg geklikt door op ‘Ja’ of ‘Nee’ te drukken, misschien heb je bewust op ‘Ja’ of ‘Nee’ geklikt, maar wil je het nu aanpassen. We help you out!

Notificaties

Ongeveer drie a vier keer per week sturen we een notificatie van onze tofste artikelen naar de apparaten waarmee je bent ingelogd op je Google Account. Tenminste als je onze notificaties hebt geaccepteerd. Lijkt je dit wel wat? Lees dan door. Heb je hier geen behoefte aan? Lees dan ook door en check of het wekelijkse Manify Magazine in je mail misschien meer voor je is.

Notificaties aanzetten

Google Chrome

Als je geen notificatie hebt gehad dan kan het zijn dat je geen Google Chrome gebruikt of niet bent ingelogd met je Google account. Het kan ook zijn dat je ‘m gemist hebt of per ongeluk op ‘Nee’ hebt gedrukt. Zo zet je ‘m weer aan:

Druk rechtsboven in Google Chrome op de drie puntjes en ga naar Instellingen. Vervolgens scroll je naar beneden en druk je op Geavanceerd. Scroll nogmaals naar beneden en klik op Instellingen voor content. Daar staat Meldingen, klik daar op en zoek in de lijst bij Geblokkeerde websites op de drie puntjes achter http://www.manify.nl:443. Dan op Toestaan, zo krijg je in het vervolg wél notificaties.

Staat er niks tussen? Druk dan op Toevoegen en vul dit adres in: http://www.manify.nl:443

Safari

Ga naar Safari¬†in de taakbalk, dan Voorkeuren, dan Websites en dan onder in het lijstje bij Algemeen op Meldingen. Zoek hier Manify op en maak van Weiger > Sta Toe. That’s it!

Notificaties uitzetten

Google Chrome

Druk rechtsboven in Google Chrome op de drie puntjes en ga naar Instellingen. Vervolgens scroll je naar beneden en druk je op Geavanceerd. Scroll nogmaals naar beneden en klik op Instellingen voor content. Daar staat Meldingen, klik daar op en zoek in de lijst bij Toegestane websites op de drie puntjes achter http://www.manify.nl:443. Dan op Blokkeren, zo krijg je ook niet opnieuw de vraag of je notificaties wilt aanzetten.

Safari

Ga naar Safari¬†in de taakbalk, dan Voorkeuren, dan Websites en dan onder in het lijstje bij Algemeen op Meldingen. Zoek hier Manify op en maak van Sta Toe¬†>¬†Weiger. That’s it!

Een beetje omslachtig, we know, maar dit is de enige manier om het te fixen. Lukt het niet? Neem contact met ons op en we helpen je er graag doorheen.