Toen je voor het eerst op Manify.nl kwam in je Google Chrome browser, kreeg je de melding of je push notificaties wil ontvangen van ons. Misschien heb je het snel weg geklikt door op ‘Ja’ of ‘Nee’ te drukken, misschien heb je bewust op ‘Ja’ of ‘Nee’ geklikt, maar wil je het nu aanpassen. We help you out!

Notificaties

Ongeveer drie a vier keer per week sturen we een notificatie van onze tofste artikelen naar de apparaten waarmee je bent ingelogd op je Google Account. Tenminste als je onze notificaties hebt geaccepteerd. Lijkt je dit wel wat? Lees dan door. Heb je hier geen behoefte aan? Lees dan ook door en check of het wekelijkse Manify Magazine in je mail misschien meer voor je is.

Notificaties aanzetten

Google Chrome

Als je geen notificatie hebt gehad dan kan het zijn dat je geen Google Chrome gebruikt of niet bent ingelogd met je Google account. Het kan ook zijn dat je ‘m gemist hebt of per ongeluk op ‘Nee’ hebt gedrukt. Zo zet je ‘m weer aan:

Druk naast de URL http://www.manify.nl op het slotje en zet de Meldingen/Notifications op Toestaan.

Safari

Ga naar Safari in de taakbalk, dan Voorkeuren, dan Websites en dan onder in het lijstje bij Algemeen op Meldingen. Zoek hier Manify op en maak van Weiger > Sta Toe. That’s it!

Notificaties uitzetten

Google Chrome

Druk naast de URL http://www.manify.nl op het slotje en zet de Meldingen/Notifications op Blokkeren.

Safari

Ga naar Safari in de taakbalk, dan Voorkeuren, dan Websites en dan onder in het lijstje bij Algemeen op Meldingen. Zoek hier Manify op en maak van Sta Toe Weiger. That’s it!

Een beetje omslachtig, we know, maar dit is de enige manier om het te fixen. Lukt het niet? Neem contact met ons op en we helpen je er graag doorheen.