Nooit meer te laat met Snorelax App

Wakker worden. Er zijn ontzettend veel manieren. Een wakeuplight die langzaam wakker maakt, een app die je op het meest gunstige moment in je slaapcyclus doet ontwaken, of zoals bij mij een vriendin die roept: Roooeeell je kan in de douuchennn! Hoe fijn iets je ook wakker maakt, het helpt je niet altijd met een fijne start van je dag. Want wat nu als het gesneeuwd heeft en er een dikke file staat? Dan was je liever een halfuurtje eerder uit de veren gegaan.

Snorelax

Dat is precies wat Snorelax wel doet. Je stelt je route in en op basis van real time én historische data berekent Snorelax je reistijd. Vooraf stel je in hoe lang je nodig hebt voordat je helemaal klaar in de auto zit en zo is het een simpel optelsommetje hoe laat je wekker af gaat. Nu lijkt het dus alsof je vaak eerder wakker wordt gemaakt, maar omgekeerd is het ook waar. Als je altijd vroeg op staat omdat er file staat en er staat eens geen file, dan kun je dus wat langer in bed blijven liggen. En daar hou ik van.

Maar ook ’s middags is de app handig! Je hebt een afspraak in een andere stad en je verwacht geen file midden op de dag. Er is echter een ongeluk gebeurd en Snorelax geeft aan dat je beter nu maar kunt vertrekken om toch op tijd op je afspraak te komen. Chill.

Over de app

Wij spraken de Nederlandse maker van de app, Nordin Ouameur, over de app. Ik ga zelf vaak met het openbaar vervoer bijvoorbeeld, iets wat de app niet ondersteunt op dit moment. “Dit is iets wat zeker op de planning staat om toe te voegen”, aldus Nordip. “Net zoals integratie met je agenda”.

Pokémon
De naam van de app is 2 jaar geleden al bedacht en ondanks dat hij met Pokémon te maken heeft is het niet de insteek geweest om mee te liften op de huidige Pokémon Go hype. Snorlax, (die hele grote, luie obese Pokémon) zorgt altijd voor veel vertraging, vertelt Nordin.

De app is op dit moment verkrijgbaar op iOS en zal uiteindelijk ook op Android komen. De app kost €1,99 in de appstore maar dat is natuurlijk geen geld voor een reclamevrije app die ervoor zorgt dat je nooit meer te laat bent.

Source :

Snorelaxapp.comESSENTIALS