Nixie is jouw vliegende prive cameraman.

Gear

In eerste instantie lijkt de Nixie een beetje op een kinderhorloge, maar niets is minder waar. Het is een prijswinnende quadcopter drone

Nixie

Het apparaatje kan zichzelf uitvouwen tot een volledig functionerende quadcopter drone. Zo maakte je nog nooit selfies! De Nixie is de eerste drone die je om je pols mee kan dragen. Bedenker Christoph Kohstall ontwikkelde de Nixie en deed mee aan de ‘Make It Wearable’ contest van Intel. Natuurlijk eindigen ze op de eerste plaats. Het team van Nixie won er zelfs 500.000 dollar mee. Zo veel software in zo’n klein apparaatje, is ook wel een prijs waard.

Polsdrone

Met een simpele handbeweging laat je de ‘polsdrone’ wegvliegen. Het apparaatje lokaliseert je en maakt een foto of een video van je. Hij herkent je. Als hij klaar is met filmen keert hij weer rustig terug naar je pols. Je kan jezelf nu dus vanuit een heel ander perspectief filmen en fotograferen. Zo heb je altijd je persoonlijke cameraman bij.

De drone is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar. Zwart, wit, geel en blauw. Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan de consumentenversie van het apparaatje. Wel kan je de drone binnenkort pre-orderen.

 

Total
0
Share