‘Niniette’: Bugatti en Palmer Johnson slaan handen ineen

Aangezien Bugatti rijders ook niet vies zijn van een mooi jacht, heeft het Franse automerk besloten een collab op te zetten met Palmer Johnson. De alom geëerde luxury yacht builder gaat met het gerenommeerde automerk een samenwerking aan. Het nieuwe project moet een oceaan jacht voortbrengen, gebaseerd op de sportieve Bugatti Veyron Speed Demon.

Ettore Bugatti

De nieuwe schepen, geproduceerd door Palmer en Bugatti, gaan onder de naam ‘Niniette’ uitgebracht worden. De Niniette lijn heeft zijn naam te danken aan oprichter Ettore Bugatti, a.k.a. Niniette. De collaboration is een herinnering en product aan Bugatti’s diepgewortelde liefde voor auto’s en schepen.

De Niniette lijn

De Palmer Johnson x Bugatti Niniette lijn is het resultaat van perfectionisme en de behoefte vervulling van verlangen. Het nieuwe oceaan jacht moet, evenals de Palmer Johnson SuperSport serie, een topsnelheid van 38 knopen kunnen halen. De keuzes voor design zijn te herleiden naar de beroemde Bugatti Type 57 C Atalante en de Type 41 Royale. Het verrukkelijke resultaat is een two-tone titanium carbon romp afgewerkt met diverse prachtige houtsoorten die met een verbluffende snelheid door het water heen schiet.

Source :

bugattiESSENTIALSMEER ESSENTIALS