Nike Air Max 90s Fog/White

Ik draag al 15 jaar Nike Air Max. In mijn jeugd waren dat voornamelijk Nike Air Max Classics maar ook wel eens een verdwaalde 95 of 97. Ja dat was de tijd dat je ook een trainingspak naar school droeg. Later werd de Nike Air Max 1 mijn favoriet. Vreemd genoeg heb ik nog nooit ene paar Nike Air Max 90s gehad! Ik vond ze te grof met de rubberen details aan de zijkant. De vaak contrasterende kleuren en glad materiaal maakte het niet echt mijn schoen zeg maar.

jdsports nike-4

Subtiel én Sportief

Toen ik gevraagd werd om te schrijven op de Blog van JD Sports kwam ik deze 90s Fog/White tegen. Een mooie subtiele grijstint en het suède maakt deze schoen wat subtieler dan de gemiddelde Nike Air Max 90. De witte accenten houden de sneaker toch lekker sportief. Deze sneaker is makkelijk te combineren met zowel chino’s als jeans.

Doordat 90s een stukje hoger vallen dan de 1’s die ik gewend ben, vallen ze iets ruimer. Om dat ze hierdoor ook wat groter ogen zal ik ze met mijn maatje 44,5 ook niet zo snel onder een korte broek dragen. Er zijn echter genoeg gelegenheden waar een lange broek gewenst is, maar een sneaker niet misstaat. Ideale moment voor mijn Nike Air Max 90s!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS