De nieuwe: Nike Roshe Daybreak NM

Met deze aankomende release krijgen we nog meer zin in de zomer. Nike komt nu met de Roshe Daybreak NM sneakers in twee lekkere verfrissende kleuren.

Combinatie

De eerste versie van de Nike Daybreak kwam uit in 1979. Een echt vintage model. Nu heeft Nike deze schoen gefuseerd met de Roshe LD-1000.

Nike Roshe Daybreak NM

Zoals je zou verwachten heeft de Nike Roshe Daybreak NM kenmerken van beiden modellen. De upper lijkt net wat meer op de Daybreak en de onderzool is juist van de Roshe LD-1000. De originele witte onderzool die terug te vinden is op het laatstgenoemde model heeft in de nieuwe release een lekkere vintage look gekregen.

Het nieuwe model is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar. Oranje, of tuscan rust, zoals Nike de kleur noemt. Deze heeft een zwarte swoosh en een comfortabele vintage tong. Daarnaast is er nog de ”pine green” versie met een gele swoosh en eveneens een lekkere vintage tong. Op de insole siert de afkorting BRS. Wat staat voor Blue Ribbon Sports, zoals Nike voorheen heette. Een echte aanrader voor deze zomer.

Source :

HighsnobietyESSENTIALS