Nieuwe extremesport: Wingboarden

Wakeboarden, water-jetpacks en FlyBoarden, been there, done that. Een aantal jaar geleden stonden we compleet op onze kop, toen we voor het eerst hoorden dat we boven het water konden zweven door middel van een jetpack of een board. Oké, dat FlyBoarden afgelopen zomer was wel echt heel tof, maar WingBoarden gaat wel een stapje verder…

The sky isn’t the limit

“The sky isn’t the limit”, moet Aaron Wypyszynski gedacht hebben toen hij dit concept uitwerkte. Aaron is geïnspireerd geraakt door een tekenfilm die hij vroeger keek. Nu hij gespecialiseerd is in aerodynamica is hij van plan om zijn droom werkelijkheid te maken: WingBoarden achter een vliegtuig. Op dit moment ziet het prototype er veel belovend uit en je zou denken dat het al bijna mogelijk is om het daadwerkelijk te doen.

Adrenaline kick

Het lijkt onwaarschijnlijk, maar volgens Aaron moet het straks echt mogelijk zijn om achter een vliegtuig te hangen met een Wingboard. Je stijgt op vanaf de grond en land uiteindelijk (als het goed is) met een parachute op de grond. Misschien is dit de volgende stap in de promo van Emirates. Wij houden ons in ieder geval aanbevolen voor een testvlucht als het veilig is.

Source :

Wyp AviationESSENTIALS