NEWS: Miljonairs op de vuist!!

Heel Australië is er al van in de ban, maar de rest van de wereld volgt in rap tempo: Twee bekende, en zeer rijke, zakenmannen gaan op de vuist en dit is gefilmd. Vergelijk het met Reinout Oerlemans die Joop van der Ende in elkaar probeert te rammen.

James Packer, een gokmagnaat, en David Gyngell, televisiemagnaat, zijn al 35 goede matjes, maar toch ging het even mis. Beide miljonairs gaan flink op de vuist bij de voordeur van James Packer. De pogingen om van de chauffeur en bodyguard, om ze uit elkaar te houden, zijn tevergeefs.

Schijnbaar zag James Packer een satellietauto, van TV Nine (van David Gyngell), staan en voelde zich in de gaten gehouden. Maar ja, misschien ging het wel om iets anders. Bijvoorbeeld dat James liever wilde gourmetten, maar David is eigenlijk meer fan van kaasfondue.

Rupert Murdoch

Rupert Murdoch, ook al miljonair en mediamagnaat, zag dat dit filmpje geld op zou leveren en kocht het voor een tonnetje. Dat is 100.000 dollaren. Hij heeft er vast al een slaatje uit geslagen. Miljonairs gotta miljonair hè zeggen we dan maar. Goed hier ’t filmpje!

Bron: NOS op 3

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS