Newcastle Bar Crawl

Een stedentrip naar Newcastle, je bent zeker niet de eerste! Ga je met je meisje? Je kunt er prima shoppen en er zijn ‘plenty’ romantische stekjes te vinden. Om over leuke eettentjes maar te zwijgen. Ga je met je vriendin? Dan is een voetbalwedstrijd onmisbaar. Net zoals een Bar Crawl. Je moet toch echt de Engelse cultuur leren kennen, niet waar?

Wie eerder in Engeland is geweest weet dat het barst van de leuke pubs. Je kunt ze in een stedentrip natuurlijk niet allemaal bezoeken. Daarom maken wij een lijstje van de tofste pubs!! (op willekeurige volgorde)

The Tyne Bar

Binnen is het niet bijster groot. Maar het terras ervoor daarentegen wel! Met lekker weer zit het terras goed vol. Ook zijn er regelmatig optredens op het terras te vinden. The Tyne Bar is ideaal tijdens een zonnig borrelmomentje!

Alvinos

Newcastle staat niet vol met enkel traditionele pubs. Alvinos is daar een mooi voorbeeld van. Deze moderne bar met terras heeft maar liefst 3 verdiepingen. Op het begin van de avond kan er een prima hapje gegeten worden of potje tafelvoetbal gespeeld worden. Daarna wordt het absoluut te druk daarvoor!

Florita’s

Florita’s is een cocktailbar waar heerlijke beats worden gedraaid. Een ander pluspunt, er zijn hier ontzettend veel mooie vrouwen te vinden! Een cocktailtje kost €10,-, wat voor deze tent, op deze locatie en met dit publiek echt niet duur is. Dus opzoek naar een fancy tentje? Florita’s it is!

Some of our beaut customers from Saturday night #Ladies #Night 👭👭👭👭

A photo posted by Florita’s Miami Bar ☀️ (@floritasbar) on

Hop & Cleaver

Dit Amerikaans getinte tentje heeft naast een flinke verscheidenheid aan biertjes ook een grote collectie bourbons. Ideaal in combinatie met de tevens Amerikaans getinte menu kaart vol met heerlijke BBQ gerechten. Zin in een rokerig hapje met bier en bourbon? Dan moet je naar Hop and CleaverESSENTIALSMEER ESSENTIALS