Nerf Blasters: de ideale kantoorgun

Pijltjes schieten is misschien niet direct iets wat echt heel mannelijk klinkt, maar de video van Dude Perfect laat zien dat dit best kicken kan zijn.
In Nederland zie je de Nerf Blasters ook weer toenemen in populariteit, ondanks dat ze al een tijdje bestaan. Eigenlijk kan je wel stellen dat ieder hip en jong bedrijf er minimaal 2 of 3 in de kantoorla zou moeten hebben.

NERF op het werk

Hoe vet is het om tijdens een suffe werkbespreking even jouw baas zijn krijtje uit zijn handen te schieten. Of de krant te doorboren van die collega die altijd uitgebreid met de voeten op tafel de krant leest.

Ga het kantoor zien als de ultieme oorlogszone waarbij je altijd alert moet zijn en je moet zorgen voor back-up of de juiste dekking. Dit klinkt misschien allemaal als een grote kinderachtige bende, maar ik verzeker je, zodra je een Nerf blaster in je handen hebt, veranderd dit alles. It means war!!!

Ohja, het schijnt ook goed te zijn voor de creativiteit in het bedrijf, dus ik zie geen reden meer om niet 2 Nerf Blasters aan te schaffen. Hebbon!
Ze zijn verkrijgbaar in de meest bizarre vormen en namen. Van handguns tot shotguns.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS