Manify Top 5: Nederlandse Must-follows op Instagram

Vroeger had je veel geld en een hele grote camera nodig om fotograaf te kunnen zijn, nu hebben we gewoon iPhones. Met één druk op de knop staan je foto’s online en je kunt er zelfs nog een filtertje aan toevoegen om ze nóg gaver te maken. Je voegt er een rits hashtags aan toe en je zit zo aan de 50.000 volgers. Mits je goed/interessant bent dan hè. Iedereen weet dat het leuk is om Rihanna en Dan Bilzerian te volgen en zo, maar wie moet je nou eigenlijk volgen uit ons eigen landje? We hebben een top 5 voor je samen gesteld. De eerste zijn misschien voor de hand liggend, maar daarna gaan we ontdekken!

Must-follow on Instagram #nederlanders

#5. Afrojack: @afrojack

Of je zijn muziek nou wel of niet tof vind, Afrojack is een baas. Deze kerel heeft het helemaal gemaakt, dat heeft hij zelf gedaan en nu rijdt hij in dikke auto’s en heeft hij zijn eigen privé jet. Groot gelijk toch? En ondanks dat Nick van de Wall, zoals hij eigenlijk heet, een sympathieke gozer blijft, deelt hij graag zijn jetset-leventje op zijn instagramaccount, leuk om te volgen toch!?

#4. Doutzen Kroes: @doutzen

Doutzen is ’s werelds bekendste Nederlandse babe ter wereld, dus… En dan is ze ook nog eens getrouwd met Sunnery James, wat een prima gast is. Nadat ze twee prachtige kinderen heeft geworpen, zag ze er binnen no-time weer prachtig uit en dat zien we graag. Vandaar, numero quatro!

#3. Eelce Roos: @croyable

Nu gaan we echt ontdekken, want who the fuck is Eelce Roos. Nou, dat is Neerlands beste Instragram-fotograaf. En daar gebruikt hij niets meer of minder dan zijn iPhone voor. Beelden zeggen 1000x meer dan woorden dus….

#2. Jelmer de Boer: @geentroep

Jelmer is de gezondheidskoning van Nederland. Hij post dagelijks hele aparte, maar super gezonde recepten. De manier hoe Jelmer dat doet en ook hij schrijft op zijn blog, maken hem de moeite waard om hem te volgen.

#1. Sharon Pieksma: @sherpieksma

Het pareltje van Nederland, én van Manify! Wij houden van Sharon Pieksma en volgen haar daarom ook op de voet op Instagram. Eind van de zomer heeft ze bijvoorbeeld lekker doorgebracht op Ibiza, waar wij komend weekend ook te vinden zijn. Ze leeft dus een heerlijk jetset leventje, is niet vies van een feestje en ziet er heerlijk uit in bikini! Vandaar dat ze op numero uno staat! Nog eentje dan:

😸mauw

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma) on