Navigatie systeem van SmrtGRiPS

Alles moet smart zijn, dus ook je fiets. Wat artificiële intelligentie toevoegen aan jouw stalen ros is nooit verkeerd toch? Navigatie voor je fiets is immers geen overbodige luxe, in je auto heb je het toch ook. De app SmrtGRiPS navigeert je gemakkelijk naar de juiste bestemming. Hoe dan? Hoe dan? Hoe dan?

Navigatie vanuit je stuurgrepen

In plaats van beeld en geluid kun je voortaan naar je plaats van bestemming worden gestuurd door vibraties, vanuit de stuurgrepen van jouw fiets. Nooit meer aankloten met je navigatie terwijl je aan het fietsen bent.
Erg eenvoudig connect je je telefoon of tablet met de stuurgrepen van je fiets, tenminste als je de app van SmrtGRiPS hebt geïnstalleerd.

Traceer je fiets

Vergeten waar je fiets hebt geparkeerd staat? Met dit navigatie systeem kun je een signaal af laten gaan om de locatie van je fiets te bepalen. En ja, dit werkt dus ook als je fiets is gestolen. Wanneer SmrtGRiPS op de hoogte is van de diefstal worden via hun Netwerk andere gebruikers op de hoogte gesteld als ze bij jouw fiets in de buurt zijn. Dikke kans dus dat jij je vertrouwde tweewieler terug vindt.

De ideale uitvinding! Tenminste als je over een goede fiets beschikt, voor een simpele stationsfiets is dit misschien dan weer niet de moeite waard. Het aanschaffen van de stuurgrepen is namelijk redelijk prijzig.

Alvast weten hoe het nu precies werkt, kijk dan onderstaand filmpje.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS