Sleeping on the edge in deze Skylodges

Wat doe als je alles al gedaan hebt? Dan kun je bijvoorbeeld gaan slapen op 400 meter hoogte, aan de rand van een berg. Het is nu mogelijk! Je moet er wel even voor naar Peru. En als je daar bent moet je wel even die stijle bergwand op klimmen óf omhoog hiken en dan een stuk naar beneden abseilen. Maar, dan heb je ook wat hè!

Luxueus Back 2 Basic

Het kan dus toch! Back to basic aan een bergwand tukken, waar je flink wat moeite voor moet doen om te komen, maar toch genieten van de luxe die het kleine glazen slaapkamertje je te bieden heeft. De arrangementen zijn inclusief een uitgebreid ‘gourmet’ dinner met wijn en een ontbijtje voor de volgende dag!

Natuurlijk zijn de suites van alle gemakken voorzien. Met in totaal acht man kan je er prima vertoeven en als je moet poepen hoef je niet helemaal naar beneden te klimmen!Natura Vive Skylodges - 5

Uitzicht

Als je er eenmaal bent heb je wel het meest fenomenale uitzicht dat je je maar kan wensen. Al hangend aan de top van de berg heb je uitzicht over de Sacred Valle van Peru. Bang om er vanaf de vallen hoef je niet te zijn, want de suites zijn handgemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt voor ruimteschepen!

Source :

Natura ViveESSENTIALSMEER ESSENTIALS