Najaars haartrends 2014

Het is herfst, het word al kouder en de winter komt eraan. ‘Wat ga ik met mijn kapsel doen?’, vraag jij je af? Als ik eerlijk ben dan weet ik het nog niet, maar in dit artikel ga ik je vertellen wat de haartrends voor het najaar van 2014 zijn.

In het najaar heb je langer haar

haartrends 1 - b4men.nlEen kleine flashback naar afgelopen zomer: De opgeschoren kapsels waren helemaal hip en vooral het ‘Pellè’ kapsel. Een kapsel dat we deze winter nog wel terug zien maar dan net iets anders, namelijk niet meer met opgeschoren zijkanten maar juist gewoon wat langere en geknipte zijkanten. Iets wat natuurlijk wel fijn is als de temperaturen dadelijk weer rond het vriespunt liggen hier in ons koude kikkerlandje.

Als we kijken naar de verschillende fashion shows van afgelopen periode dan zien we alle kleding voor volgend jaar alweer voorbij komen, maar wel met de haartrends van nu. We zien dat de kortgeschoren kapsels dus passé zijn en de langere kapsels de shows rocken! Wat gelukkig nog niet passé is, zijn de baarden en snorren. Deze blijven we ook in de winter veel tegen komen en eerlijk is eerlijk dat is wel gaaf want zeg nou zelf het geeft wel een extra stoere uitstraling als je een netjes bijgehouden snor of baard hebt.

Haartrends najaar 2014: Lang haar, baardjes, staartjes

Bij de langere kapsels moeten we denken aan wat langere zijkanten, een flinke kuif of lok. In sommige gevallen zelfs echte lange kapsels, want lange haren is anno 2014 echt niet meer alleen iets voor vrouwen. Mannen kunnen de lange lokken ook fantastisch dragen in een staart, de combinatie met een toffe baard of natuurlijk gewoon op je geheel eigen wijze.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS