Manify top5: Musthaves voor muziekliefhebbers

En alweer een rijtje. Is handig, voor als je het even vergeten was. Of je nu een echte muziek liefhebber bent of niet, de volgende vijf programma’s/websites/apps zijn super handig. Por que? Dat zullen we je vertellen!

#5. 22tracks

22tracks

 

22tracks (website en app) is een platform waar geselecteerde DJ’s hun 22 favoriete tracks op zetten. Tracks die wat minder voor de hand liggen, maar wel echt de moeite waard zijn. De lijsten zijn per genre en land (stad) gesorteerd.

 

#4. Soundcloud

soundcloud

Soundcloud (website en app) is een platform waar iedereen zijn eigen geluiden, liedjes en/of livesets kan uploaden. Bijna alle professionele en amateur DJ’s hebben wel een account en is er voor iedereen wel wat te vinden.

 

#3. iTunes

itunes-logo

 

iTunes lijkt in eerste instantie best onhandig, maar zodra je afstapt van het organiseren van muziek in mappen kun je echt gaan genieten van de mogelijkheden van iTunes. Door middel van slimme afspeellijsten en tags kun je tracks super goed organiseren en afspelen.

 

#2. Shazam

shazam-logo

 

Super app. De meeste mensen zijn er al bekend mee, maar voor de zekerheid: Zoek je de gegevens van een nummer dat je hoort, neem het op met Shazam en je weet het!

 

#1. Spotify

spotify-logo-primary-horizontal-dark-background-rgb_5

Spotify is geweldig. Voor een tientje in de maand heb je onbeperkt muziek op al je apparaten (computer, via het web, smartphone, tablet). En heb je even geen geld of geen zin om te betalen, dan is het nog steeds heel gebruiksvriendelijk! Je mist alleen wat features.

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS