Musthave gadget: coolbox

Elke man heeft een keer in de zoveel tijd thuis wel zijn DIY project waarbij de gereedschapskist weer tevoorschijn komt. Ondingen zijn het eigenlijk. Het is alleen geschikt voor schroevendraaiers en hamers, maar dat is vaak niet het enige wat je nodig hebt tijdens het klussen. Wat denk je van licht, een whiteboard, stroom en natuurlijk koud bier. Mooi dat er een nieuwe gadget op Indiegogo staat, ontworpen door twee jongen designers. De ultieme mannengadget:

Coolbox de Toolbox

Deze Coolbox is zo’n beetje de gaafste gereedschapskist ooit. Naast al het gereedschap dat erin opgeborgen kan worden, heeft het bijvoorbeeld een extra opbergvak voor je telefoon. Daarnaast heeft de Coolbox ook een oplaadbare batterij, verlengsnoer, ingebouwde speakers, een tablet- en telefoonstandaard, een whiteboard waarop je jouw eigen bouwtekening kan maken en een bieropener! Multifunctioneel! Maar vergeet het belangrijkste niet: Deze gereedschapskist houdt, zoals de naam al doet vermoeden, ook je bier koud! En wat is er nou lekkerder dan een koud biertje, na een dag hard werken?

Coolbox heeft meer dan alleen technologische elementen. Hij heeft stevige handvaten en staat op wielen. Voor als je je rug wilt besparen. Ook heeft het een magnetische deksel, wat erg praktische is en er voor zorgt dat je losse schroeven, bouten en andere magnetische stukjes niet kwijt raakt tijden het klussen. En dat allemaal met als doel om het klussen makkelijker en leuker te maken. Klinkt allemaal leuk en aardig, maar bij koud bier was ik al verkocht hoor…

En dan nu, een heel fout Amerikaans filmpje over deze handige gadget:ESSENTIALSMEER ESSENTIALS