Deze 5 acts mag je niet missen op Lowlands

Muziekkenner Veronica van Hoogdalem en rapper Big2 van The Opposites zijn mensen met een hoop vakkennis, dus als zij zeggen dat je een act niet mag missen… Dan mag je die act dus niet missen!

Lowlands

Komend weekend is het weer Lowlands. Hét festival onder de festivals, volgens velen. Eén ding is zeker, Lowlands is typisch zo’n festival waarbij er zó veel acts zijn, dat het lastig kiezen is waar je heen gaat. Daarom kan een beetje advies zeker geen kwaad…

De Sluwe Vos

Check de video om te zien welke festivalacts je niet mag gaan missen, maar we kunnen je vast verklappen dat Veronica en Big2 het meest uitkijken naar De Sluwe Vos. En terecht! Deze 23-jarige technisch begaafde producer is niet weg te denken uit de festivalzomer van 2015! Met zijn dikke house- en technosets, ondersteund door een super vet decor met 3D-mapping, rockt hij elk optreden maar weer!

Veronica gaat in het kader van talent ontdekken telkens met een andere artiest een festival af. Check daarom ook zeker hun andere filmpjes en recaps van Music State, een initiatief van KPN.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met KPN, maar is gebaseerd op onze eigen mening.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS