Deus Ex Machina overtreft zichzelf met deze Bel Air 1200 Franer

Michael Woolaway, van Woolie’s Workshop in Californië, is verantwoordelijk voor dit prachtige stukje vintage op wielen. Hij kreeg de opdracht om deze Harley-Davidson om te toveren in een vintage jaren 50′ bike met een typisch Amerikaans design. Het eerste waar hij aan dacht was een 1957 Chevy Bel Air. Met dit in gedachten ging hij aan de slag…

98′ to ’57

Van origine is het een Harley-Davidson Evolution 1200cc. Een échte chopper dus. Daar is weinig meer van over, maar toch is de ziel van de Harley er in gebleven en dat is de motor zelf. Verder is zo’n beetje alles aangepast, naar de vintage jaren 50′ stijl waar ze naar opzoek waren. Van de lak, tot de uitlaat en het iconische zadel, wat zo prachtig is dat je niet kan wachten om er op plaats te nemen.

Bel Air 1200 Franer

Ook het gewicht is aardig terug gedrongen, waardoor die 1200cc nog wat heftiger zal overkomen. Deus Ex Machina mag trots zijn op deze nieuwe aanwinst. Heel lang zullen ze er niet van kunnen genieten, want de klant zal vast staan te popelen om dit apparaat mee de weg op te nemen.

Total
0
Share