Mooiste vrouw van Nederland 2013

We weten nu dat Gwyneth Paltrow de mooiste vrouw ter wereld is, tenminste als we People’s Magazine moeten geloven. Maar wie is dan de mooiste vrouw van Nederland? Is het weer Katja Schuurman of zitten we er dan weer een generatietje naast? FHM is bezig met de verkiezingen, maar het is denk ik beter om dit aan de echte experts over te laten: De Manifiers!

Stem op jouw keuze!

[accordion title=”Wie vind jij de mooiste vrouw? Stem!” id=”stem”][socialpoll id=”2180981″][/accordion]

Natuurlijk heeft ieder z’n eigen smaak. Voor de vele is hun eigen vriendin/vrouw de mooiste vrouw van Nederland, vooral als ze net bij elkaar zijn. Maar als je de foto’s hieronder bekijkt en je vindt nog steeds je vriendin mooier..? Dan ben je echt heel verliefd of moet je d’r echt eens aan me voorstellen!

Anyhow, er is maar één mooiste vrouw van Nederland (anders zou het wel mooiste vrouwen van Nederland zijn), dus laat het ons weten. WIE? Wie is…

Dé mooiste vrouw van Nederland!

We hebben wel even een shortlist gemaakt van de echte kanjers! Het is een moeilijk luxeprobleem dat we hebben in Nederland. Want wat hebben we veel mooie vrouwen in ons koude kikkerlandje. Dé mooiste vrouw van Nederland? Misschien bestaat die wel niet, want dit zijn toch allemaal schoonheden:

Berber Janssen, Britt Gabriels, Celine Brinkgreve, Chryssanti Julian, Doutzen Kroes, Esmee Denters, Geraldine Kemper, Gigi Ravelli, Joy van Velsen, Krystl Pullens, Laura Ponticorvo, Masha de Kloe, Nancy Lynn, Robin Bottemanne, Rosanna, Sheena Williams, Tess Milne, Tessa Oldendorp en Zimra Geurts.

Kijk en oordeel zelf:

Mis je iemand? Laat het ons weten via Facebook!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS