Eindelijk: Het einde van de sleutelbos is in zicht!

De deurbel zoals wij ‘m kennen is eigenlijk enorm ouderwets. Dat geldt eigenlijk ook voor sleutels, waarom hebben we nog steeds zo’n bos met ijzer in onze zakken zitten. Locumi Labs denkt er ook zo over en komt met iets waar we allen al jaren op zitten te wachten. Namelijk een Monkey die automatisch de hoofdingang of de poort voor je opent wanneer jij aan komt lopen of dit aangeeft op je app.

Monkey

Oke, zoals je kunt zien is het helaas geen echte aap, al was dat wel heel erg tof geweest. Monkey is wel werelds eerste smart control voor je intercom. Met de gadget kun je op verschillende manieren de toegang tot je huis bepalen. De eerste manier is via je smartphone. Wanneer jij je smartphone bij je hebt en richting de voordeur of poort loopt, geeft deze een signaal af waardoor Monkey automatisch de deur voor je opent. Daarnaast kan je Monkey ook op afstand bedienen vanuit een app. Je hoeft dus niet perse thuis te zijn om de deur open te doen. Dit kan handig zijn wanneer de loodgieter langs komt of je poetsvrouw het huis komt poetsen. De derde manier is met een tijdsschema. Door deze in te vullen wordt de deur ook automatisch geopend wanneer er rond de aangegeven tijd iemand aanbelt.
Met de Monkey kun je zelfs helemaal keyless je huis verlaten, mocht je dit fijn vinden. Je kunt het systeem namelijk heel gemakkelijk verbinden met je smart key op je voordeur van je appartement of huis.

Het is helaas nog een Kickstarter project, maar voor je het weet is hij beschikbaar!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS