De MondoMarine M57 Eidos

MondoMarine is de OceanCo van Italië. Een jachtenbouwer met een zeer goed gevoel voor stijl, want natuurlijk Italiaans. De M57 is een van de laatst gelanceerde projecten van het bedrijf. In samenwerking met ontwerper Enrico Gobbi hebben ze dit prachtige schip gerealiseerd.

M57 Eidos

Het zal je niet verbazen maar de lengte van het jacht bedraagt 57 meter. Dat is bijna 60 meter aan pure luxe, maar op een stijlvolle manier. Op het voordek is veel ruimte om van de zon te genieten en ook om af te koelen in het glazen zwembad. Zoek je liever de schaduw op, maar zit je niet graag droog. No problem, want op het achterdek is nóg een klein zwembad te vinden. Ook het interieur van het jacht is aan de hand van Enrico Gobbi, ofwel met zeer veel smaak ontworpen. De slaap-, bad- en woonkamers zijn zeer luxueus en modern ingericht.

Verder is op het ‘lower deck’ een heuse beachbar te vinden, met directe toegang tot de zee, wanneer de achterkant openklapt. Pak je het deurtje achter de bar, dan kom je in de garage waar een motorboot op je staat te wachten.

Check de video voor een virtuele tour!

Source :

MondoMarineESSENTIALS