Miansai horloges en armbanden

Simpel, mooi, minimaal, maar wel kwaliteit, dat zijn de horloges van Miansai. De moderne designs van het merk, met allen een Zwitserse uurwerk, hoeven niet niet duur te zijn, want alle modellen zitten onder €450. Ook zijn ze Amerika aan het veroveren met hun armbandjes. Deze zijn zelf samen te stellen op de website, en zijn echt heel erg gaaf!

Miansai horloge collectie

Mansai doet alles net even anders. De horloges zijn lekker simpel, modern, maar toch classy. In Amerika is het merk al vrij groot aan het worden, maar in Europa is het nog nergens te krijgen. Dit zijn een aantal van hun vetste horloges

Het merk, dat in Miami zit, maakt buiten horloges nog meer accessories en kleding. Het is dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de site.

Miansai bracelets

De armbandjes van Mansai zijn echt tof, zoals ik zei, en zijn nu nog erg uniek. Ze zijn wel een beetje prijzig, maar dan heb je ook wel iets exclusiefs!

silveranchorbrandyleather_24 silverhookblueleather_2 goldanchornavyleather_12 goldhookblackbluerope_21ESSENTIALSMEER ESSENTIALS