Mercedes-Benz Zetros 6×6

Wie houdt van offroad knallen, avontuur en toch een semi-luxe road trip moet even kennis maken met de Mercedes-Benz Zetros 6×6! Hij is immens en misschien zelfs monsterlijk, maar eerlijk is eerlijk, hij is ook heel tof.

De Mercedes-Benz Zetros 6×6!

Een road trip op de planning staan? Deze camper deinst niet terug voor een beetje sneeuwstorm, ruige ondergronden of een rivier. Met een 7,2 liter zes cilinder die 326 paardenkracht levert, is deze Mercedes nergens bang voor en zorgt ‘ie voor een onoverwinnelijk gevoel.

Voordeel: als je toch vast komt te zitten kun je maandenlang overleven het appartement dat met je meerijdt. De Mercedes-Benz Zetros 6×6 draagt een dertien vierkante meter aan leefruimte met zich mee. Die lengte kan ook nog eens met 2,5m uitgebreid worden middels een uitschuifcompartiment. En wat zit er dan allemaal in? Een kitchenette, een badkamer, een zitbank, een LCD-tv en een dubbelbed. Daarbij is de marmeren vloer verwarmd en sta je ook dus op Antarctica warm.

Mocht je zin hebben om even in het klein (maar fijn) verder te scheuren. Er staat een dikke quad klaar in de garage. Zit gewoon bij de prijs inbegrepen.ESSENTIALS