Mar Adentro: Het hotel waar je nooit meer weg wilt.

Wanneer je jezelf in het prachtige Mar Adento Hotel begeeft, zal er een wereld voor je open gaan. Eén vol van verbazing, ontspanning en luxe. Dit enorme complex gelegen in Los Cabos, Baja California Sur, Mexico is een opvallende verschijning en ligt precies tussen de zee van Cortez en de stille oceaan.

Mar Adentro

Het hotel is ontworpen door de beroemde Mexicaanse architect Miguel Ángel Aragonés. Een architect met een geheel eigen stijl. Na het succes van zijn eerste hotel, Encanto Acapulco en een aantal woningen en kantoren mocht Aragonés zijn tanden in dit project zetten. Wat een resultaat. Het vijfsterrencomplex heeft 147 luxe hotelkamers, dertig privé appartementen en negen landgoederen.

Faciliteiten

Mar Adentro beschikt over één van de mooiste infinity pools ter wereld. Het zwembad loopt door het gehele complex. Daarnaast heeft heb je als bezoeker ook nog toegang tot het privé strand. Op het complex zitten vijf restaurants, een winkelcentrum met allerlei luxe winkels, een spa en een kunstgalerij. Dit alles maakt het complex tot een ware oase in het verder zo dorre en woestijnachtige landschap. Kortom, je bent er voorzien van alle ingrediënten om nooit meer weg te willen.

Foto’s: Mar Adentro CabosESSENTIALS