Manify top 5: Mixdrankjes

Een goed mixdrankje kan soms lekkerder zijn als een koud biertje, ook al komt dit maar weinig voor. Voor die momenten moet je wel weten wat je het beste kan bestellen. Daarom heeft Manify voor jou dé top 5 mixdrankjes van het moment opgesteld.

#5. Aperol Spritz

Aperol Spritz

Helaas begonnen als vrouwendrankje, dus het is misschien nog een beetje fout om te drinken als man zijnde. Maar dit komt wel goed want de smaak is heerlijk. Als je van de nummer 1 houdt, als je van koffie houdt, als je van Grolsch houdt, dan hou je ook van Aperol Spritz. Het bittere drankje serveren ze alleen vaak in een wijnglas.. Beetje jammer..

#4. Wodka water

VodkaWater

Een goeie wodka kan heel lekker zijn, neem bijvoorbeeld de Żubrówka, maar steeds meer mensen mixen het met water. Officieel is het ook ontstaan als vrouwendrankje, omdat er geen één calorie in de mix zit. Maar de smaak is goed en voor de moderne man is het ook belangrijk goed in shape te zijn. Vandaar op nummer 4 in dit lijstje.

#3. Whiskey Icetea

Ice tea whisky

Vreemde combinatie? Maar de ideale smaak. Zorg wel dat je koolzuurhoudende icetea pakt en kies een lekkere bourbon of blended whiskey uit!

#2. Cognac Gingerale

Cognac ginger ale

Dit is eigenlijk de perfecte combinatie. Gewoon een goeie smaak en niet te zoet. De cognac mag ook vervangen worden door een Brandy. De smaak is nagenoeg hetzelfde, het verschil zit hem in de afkomst. Als je je mixdrankje helemaal af wilt maken doe je een stukje verse gemberwortel en een takje tijm in je glas!

#1. Gin Tonic

Gin tonic

Gin Tonic staat op nummer 1 omdat het mixdrankje op het moment mateloos populair is. Het mixje heeft een licht bittere smaak en wordt vaak geserveerd in een groot highball-glas met veel ijs en een aantal citroen of limoenschijfjes. Ziet er hip uit hoor!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS