Manify Bucket list (part 2)

Wat zijn nou de dingen die je als man echt gedaan moet hebben!? Manify helpt je hiermee, vorige week publiceerde we de eerste Manify Bucket list en nu is het tijd voor Part 2!

De Bucket list (deel 2)

Reizen in Nieuw Zeeland

bucket list - virginaustralia.com

Als je er al bent geweest dan weet je ’t en anders moet je het internet maar geloven, maar Nieuw Zeeland is het land met de mooiste plekjes op aarde. Natuurlijk is de natuur op het eiland prachtig, maar de economie is er ook super! De lokale bevolking heeft over het algemeen zat geld en genieten van het leven. Er wordt veel gebruik gemaakt van de mooie natuur, de prachtige stranden en het heerlijke klimaat. Als je er heen gaat: surfen, duiken, auto huren, timelapses maken en feesten!

La Tomatina

bucket list - sacbee.com

Eén keer per jaar in Augustus rijden er karren met tomaten door de straten van Buñol, een stadje vlakbij Valencia. Mensen verzamelen zich in het centrum en dan gebeurt het. De kleppen van de karren gaan open en iedereen kan zoveel tomaten pakken als hij wilt. De bedoeling is maar één ding: gooien! Elkaar helemaal onder de tomatenpuree gooien en smeren. Heerlijk toch. Manify is er dit jaar bij, dus tegen die tijd kun je nog een uitgebreide reportage verwachten!

Met een flyboard spelen

Omdat dit gewoon de ultieme gadget is! Check het hier..!

Een WK-Finale bijwonen

bucket list - uppersearch.nl

Natuurlijk kan dit niet ontbreken! Het is toch een droom van elke Nederlander om de Oranje karavaan te volgen tot in het stadion waar het Nederlands Elftal het wereldkampioenschap binnen gaat slepen! Ok, misschien blijft het ook wel bij een droom.. Maar nog steeds de twee beste landen ter wereld tegen elkaar te zien spelen, dit moet op je bucket list staan!

Zwemmen met dolfijnen in Curaçao

De meest logische Bucket list-activiteit, toch? Iedereen wil dit wel, niet alleen mannen. Maar dolfijnen zijn gewoon tof en zwemmen ook.. en Curaçao ook…!

Holi festival in India vieren

bucket list - teenradio.com

Afgelopen zomer schoten ze uit de grond: festivals en hardloopwedstrijden waarbij je elkaar onder de kleurpoeder gooit. Dit is allemaal afgeleid van het Holi festival in India. Daar doen ze dit al jaren en het is een enorm groot feest! Natuurlijk is een retourtje India wel een tikkeltje duurder dan een kaartje voor de festivals in Nederland, maar het is een Bucket list hè!

Een bakkie warme koffie aan een dakloze geven

Aan andere denken kan je een goed gevoel geven! En als je, zoals bijna iedereen, denkt ‘Ik ga die zwerver geen geld geven, daar koopt hij toch drugs van’, dan moet je dit gewoon doen. Sta komende week op en haal een tweede bakje koffie en geef die aan de eerste beste dakloze. Kan jij alweer wat afstrepen, je voelt je de hele dag goed en die dakloze kan er weer even tegen aan!

6 comments

Comments are closed.