Manify Bucket list (part 1)

Mannen moeten gave dingen doen, we willen de wereld rond en het liefste filmen we alles met een GoPro! Maar er is zo veel te doen. Wat zijn nou de dingen die je als man echt gedaan moet hebben!? Manify helpt je de komende tijd hiermee. De Manify Bucket list staat vol met dingen die je gedaan of gezien moet hebben. En dan ook de meest uiteenlopende dingen. Van plekken op aarde die je niet mag missen tot de meest ultieme adrenaline kick!

‘Bucket list’

Het woord Bucket list (loodjeslijst) komt van de uitspraak ‘Kick the bucket’, wat vrij vertaald gewoon ‘De pijp uit gaan’ betekend. Op je bucketlist zet je alles wat je nog wilt doen voordat je het loodje legt. Maar je kan je bucketlist zo lang maken als dat je zelf wilt, zo kan je je dood zo lang mogelijk uitstellen ;-).

De lijst (deel 1)

In het buitenland wonen
Het is misschien een grote stap om alles in Nederland achter te laten, maar als je een paar jaar in een toffe stad in het buitenland gaat wonen dan zie je dat de wereld veel groter is dan ons kleine kikkerlandje. En het mooie is, als je na één of een paar jaar terug komt is er niks veranderd en gebeurd in Nederland!

bucketlist bbq

Je eigen gevangen vis/stuk vlees bakken op de BBQ en eten
Barbecuen is het meest mannelijke wat er is. Pilsje erbij en een beetje oppervlakkig lullen. Als je dan ook nog eens je eigen vlees hebt gevangen, dan ben je de über-baas-koning!

american-red-cup-party

Een Amerikaanse red-cup house-party meemaken
Springbreak!! Als je nog onder de 30 bent dan is het nog niet te laat. Pak het vliegtuig naar California en pak zo’n feestje mee! Je kan ook rond de springbreak naar Cancun, Mexico. Daar hebben ze die feestjes elke avond, op ’t strand, topless.. yeahhhhhh!

De koffer in duiken met twee dames
Mja, dat wil iedereen.. kon niet ontbreken..

dubaidancefestival.com

Even Dubai aandoen
Dit is toch the place to be! Die architectuur, de luxe, de auto’s, woow, dat moet je gezien hebben!

Landrover Defender Mud

Met een Landrover door de woestijn en/of jungle gassen
Helemaal onder de modder, met gevaar voor eigen leven, volle gas door de jungle in een dikke 4×4. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar het verdient zeker een plekje in de Manify Bucket list!

Een van deze mooiste stranden bezoeken
Mooie stranden gaan vaak samen met lekkere cocktails, zon en mooie vrouwen. Altijd fijn!

badtaste_2

Stappen in Bangkok
One night in Bangkok, niet alleen in de films de tofste stad ter wereld om op stap te gaan, maar dus ook voor het eggie! Wil je het liever wat dichter bij huis houden, Boedapest is ook niet verkeerd!

Basejumpen in Berlijn
Klikken en lees zelf waarom 😉

Los gaan op een Full moon party in Thailand
Als je dan toch in Bangkok bent, ga dan gelijk even langs de stranden van Thailand. Die zijn niet alleen heel mooi, maar als je geluk hebt kun je ook een Full moon party meemaken. Dat moet je meemaken, zeggen ze…!

turkish_airlines_kobe_vs_messi_selfie

Op de foto gaan met de Taj Mahal
Een selfie is een beetje….. Maar als je bij de Taj Mahal bent, dan moet je wel hè?

Een cruise op dit schip in de Caribbean
Jaaaaa, dit is het grootste cruiseschip ter wereld! Een mooi ‘staaltje’ techniek. Super modern, enorm groot en extreem luxe. Moet je doen.ESSENTIALS