Mancave Essentials

Wij mannen zijn over het algemeen best gemakkelijk. We houden niet van moeilijk doen en zijn snel tevreden. Dat is een prima instelling, maar stel dat jij de loft van je dromen in zou mogen richten. Jouw eigen habitat waar niemand komt zonder jouw toestemming en waar jouw behoefte centraal staan. Die plek waar jij je als een vis in het water voelt en waar tijd relatief is. We hebben het over een Mancave. Het klinkt als een grot met mannen, wat dan weer minder aanlokkelijk zou zijn, maar eigenlijk is het een mannelijk ingerichte ruimte voorzien van alles waar je blij van wordt.

10 Mancave Essentials

Interieur

Foto: donnavining.com

1. Goede koelkast

De koelkast, een essentieel onderdeel van je eigen chil-spot, die jou en je vrienden een constante aanvoering van koud bier moet kunnen garanderen. De Marshall Fridge is een iconische rock ’n roll koeler aan wie je dit met een gerust hart kan overlaten.

2. Chesterfield

De ultieme gentlemen’s couch en het middelpunt van elke mancave: de Chesterfield! Dit lederen kamer meubel is sophisticated en biedt tegelijkertijd comfort. Geen bank is geschikter om na een lange dag werken een whisky met een sigaartje te nuttigen.

3. Een boekenkast

Een boekenkast, zoals deze Jaguar Bookcase heeft stijl en maakt van een dyslectische analfabeet nog een boekenworm. Deze strakke wand-bolide biedt een bergplek voor alle literatuur die jij door de jaren heen verzameld hebt. Zelfs wanneer je niet aan het lezen bent bied deze boekenkast een prachtig uitzicht.

Foto: livinator.com

4. Een vernuftig tafeltje

Wij hechten waarde aan efficiëntie en daarom is de Fushion Table onmisbaar in onze Mancave. Deze eettafel met houten blad met ingebouwde pooltafel is gewoon heel erg gaaf.  Do we need to say more…?

5. Kluis

Een kluis, zoals deze Dötling Liberty is een horloge-kluis voor de echte timepiece verzamelaar. Hij biedt ruimte aan 12 horloges en is bekleed met zwart kalfsleer. Een gentleman is zuinig op z’n stuff!

6. Bar

Foto: faithsheridan.com

Geen mancave zonder bar, aangezien de grootste hobby van mannen toch wel vaak een glaasje nuttigen is. Na een lekker diner wil jij even een moment van ontspanning inlassen en dan is het heel prettig als je je eigen bar tot je beschikking hebt. Jij en je gasten kunnen genieten van een heerlijke likeur terwijl er een lekkere jazzy sound door je speakers klinkt.

Foto: inspirationhut.net

7. Home Cinema

Foto: daylightmusic.net

Even het slechte weer ontvluchten en je terugtrekken in je stijlvolle thuisbioscoop. Wat quality time met je zelf of een leuke date terwijl je de vetste films, games en sportwedstrijden van het moment in full hd bekijkt of speelt vanuit je eigen home cinema set!

8. Aquarium

Foto: awesomeinventions.com

Of je nou een dierenvriend bent of houdt van de kalmte van de zee, een aquarium is gewoon heel dol. Druk die televisie uit en tuur een paar uur naar prachtige tropische vissen tot alle onrust uit je lichaam getrokken is.

9. De Emperador

Een mooie sigarendoos mag in jouw interieur natuurlijk niet ontbreken. Wij raden je de Emperador aan, de meeste fancy humidor van het moment. Leuk als je wat centen over hebt, want hij is niet cheap.

10. Platenspeler

Iedere audiophile weet dat ondanks de geweldige geluidsinstallaties van tegenwoordig, het zuiverste geluid toch uit een vinyl speler komt. Hierom kan deze classy TOC vinyl player niet ontbreken in de Mancave Essentials.

Foto: beards.com

Source :

cigaraficionadoESSENTIALSMEER ESSENTIALS