MAD FOX: Nieuwe exclusieve hotspot in het Amsterdamse

CREDITS: MAD FOX
Party

Eens in de zoveel tijd opent er een nieuwe locatie waar heel Nederland wel oren naar heeft. Een voorbeeld van afgelopen najaar was The Shelter, maar vanaf morgen opent een club op een heel ander niveau zijn deuren. De naam MAD FOX. Niet letterlijk op een ander niveau, want ook MAD FOX zit in een souterrain. Hij zit namelijk onder het exclusieve W Amsterdam hotel, met de enige rooftop pool van de hele stad.

Mad Fox Amsterdam
Beeld: MAD FOX

MAD FOX

Afgelopen week vond de vooropening plaats, waar je drankjes kon drinken met o.a. Wil.I.Am, Nikkie Plessen en ons favorietje Kim Feenstra. Heel gezellig, maar vanaf donderdag 30 maart gaan de deuren voor ‘het grote publiek open’. Dat is natuurlijk een term die je met een korreltje zout zou moeten nemen, al hanteert MAD FOX geen membership of gastenlijst. Volgens bedenker Yossi Eliyahoo, van The Duchess en Mr. Porter die ook in het W gevestigd zijn, werken ze met een dress to impress-beleid. Iedereen die zich stijlvol genoeg kleed, is welkom in de ondergrondse club.

https://www.instagram.com/p/BSIxPwihl7o/

Extravagant

Jimmy Woo lijkt eindelijk een gedoodverfde concurrent te vinden in deze nieuwe exclusieve tent. Al wil MAD FOX een heel nieuwe gezicht gaan uitstralen. Nóg extravaganter en verleidelijker. Daar hebben wij wel oren naar!

Bij binnenkomst word je dan ook verwelkomt door honderden LED-lampjes die je op een nostalgische manier doen denken aan bekende scenes uit The Matrix.

Mad Fox Entrance
Beeld: MAD FOX

Magnum

Natuurlijk gaat een goed feestje gepaard met drank. Veel drank. Vandaar dat de flessen in MAD FOX wat groter zijn dan in de gemiddelde buurtkroeg. Magnumflessen zijn hier dan ook de standaard. Het is aan jou of je voor Dom Perignon, Belvedere of wat anders gaat. Wil je echt uitpakken? Dan ga je voor hun duurste flesje bubbels voor €25k.

Table service is natuurlijk aanwezig en is t reserveren per telefoon (06 12 21 47 33) of mail. Of je houdt het gewoon lekker op de (intieme) dansvloer. Veel gezelliger!

Mad Fox Logo
Beeld: MAD FOX

 

https://www.instagram.com/p/BQdqU0OjOAI/

https://www.instagram.com/p/BSFxvirFqHo/?tagged=madfox

https://www.instagram.com/p/BSBwjQwglOC/?taken-at=561379756

https://www.instagram.com/p/BSGMEbOlMrU/?tagged=madfox

Total
1
Share