Luxury vintage menswear van Dstrezzed

Fashion

Gecentreerd in onze hoofdstad begon in 2010 het merk Dstrezzed. Naar eigen zeggen is Amsterdam de perfecte stad met inspiratie voor moderne fashion influencers, door de mix van verschillende soorten mensen en culturen. Dit leidt tot een unieke collectie met een mooie balans tussen ‘casual cool’ en ‘dapper chique’. En daar kunnen wij ons erg goed in vinden..

Dstrezzed

Waar de naam van het merk vandaan komt is natuurlijk geen moeilijke vraag. Maar het is wel interessant om je af te vragen waar de look vandaan komt. “Het is gebaseerd op de hardwerkende mannen tijdens de jaren ’50. In deze jaren was vrijetijdskleding voor het eerst in het straatbeeld te zien. Deze ongedwongen look en feel vormt de inpsiratie voor de ontwerpen van Dstrezzed.”

DStrezzed – United Studios2

Ibiza Store

Na de opening in 2012 van Magasin Dstrezzed in Antwerpen, is het de beurt aan Ibiza Stad. Het eiland heeft een rijke geschiedenis aan prachtige historische gebouwen, terwijl erook vele extravagante feesten, chique restaurants en moderne winkelstraten te vinden zijn. Deze combinatie past natuurlijk naadloos bij het Amsterdamse merk!DStrezzed – United Studios3DStrezzed – United Studios4

Foto’s: United Studio’s | Auto: Jaguar F-Type S

Menu
Total
0
Share