Loting WK 2014 Nederlands Elftal

In 2014  vind het WK plaats in Brazilië. Het Nederlands elftal gaat onder leiding van bondscoach Louis van Gaal de strijd aan met de beste teams van over heel de Wereld. Hopelijk komen we net zo ver als vier jaar terug, alleen volgens kenners zijn favorieten Brazilië zelf, Duitsland en, de huidige Wereldkampioen, Spanje.

Spanje van wie op het vorige WK in Zuid Afrika verloren. Iedereen kan het zich nog herinneren. De kans van Arjen Robben, de overtreding van Carlos Puyol die over het hoofd werd gezien door Howard Webb en natuurlijk de goal van Andres Iniesta. Liever kijken we daar niet op terug. Maar wel op het grootte feest dat het Nederlands Elftal kreeg tijdens de inhuldiging onder leiding van niemand minder dan Armin van Buuren.

Loting WK 2014

Vier jaar later gaan we het weer proberen. Sommige hopen op de poule des doods, zodat we de sterkste landen al gehad hebben. Andere beginnen liever gemakkelijk. Als het aan bondscoach Louis van Gaal ligt beginnen we het WK 2014 tegen de sterkste landen.

Vandaag was het circus van de FIFA rondom de loting WK 2014. Iedereen is benieuwd met welke landen het Nederlands Elftal in de groep zit. Blatter heeft zojuist bekend gemaakt dat Oranje in de poule zit met….:

– Spanje
– Chili
– Australie

In de aanloop van het WK 2014 kun je via Manify op de hoogte blijven over al het belangrijke nieuws!