Take my money: deze koelkast brengt je bier!

Het leek allemaal te mooi om waar te zijn, maar anno 2017 moeten we er dan toch écht aan geloven; de wandelende koelkast bestaat! We kennen hem allemaal nog wel, de reclame van Heineken over ‘the walking fridge‘. Wat in 2009 als een droom begon, is eindelijk werkelijkheid geworden en staat altijd standby voor al je late night snacks.

Oké, we lopen hier iets te hard van stapel en we gaan het even opnieuw formuleren: het concept van the walking fridge bestaat. Het zal helaas nog even duren voordat hij onze stulpjes kan betreden, maar het is het wachten waard. Het prototype van de wandelende koelkast van Panasonic was te zien op de IFA 2017 over future lifestyles. Het concept van de koelkast verovert in ieder geval langzaam onze harten.

wandelende-koelkast-1
Foto: Panasonic

Walk-ing fridge!

Het concept is eigenlijk bedoeld voor de mensen die wat moeilijker ter been zijn. Wel met een dikke knipoog naar de mensen die graag hun biertjes vanaf de bank ontvangen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de koelkast je kinderen of huisdier omver loopt, want daar is rekening mee gehouden. Door LIDAR technologie en dieptesensoren, kan de koelkast prima jouw kant op navigeren. De wandelende koelkast reageert op spraak en komt vervolgens langzaam maar zeker naar je toe.

Het thema van Panasonic voor de gehele lijn is ‘A Better Life, A Better World‘. De gehele showcase zit vol met slimme en innovatieve producten, gericht op een bepaalde lifestyle. A better life kunnen we wel stellen met een koelkast die ons van alles komt brengen. Natuurlijk is het een kleine variant van een wandelende koelkast. Tegelijkertijd neemt hij dus niet veel ruimte op in je huis en kan hij zich makkelijk verplaatsen. Take our money! 

Total
5
Share