Creatief: een metrokaart van ons snelwegennet

Ondanks dat we qua vierkante kilometers als land niet veel te bieden hebben, is ons wegennet buitengewoon te noemen. Nederland staat in de top-3 landen met beste infrastructuur. Om een goed beeld hierover te krijgen, moet je wel zéér visueel zijn ingesteld. Ontwerper Sebas van de Brink is creatief genoeg om het aan iedereen uit te leggen. Hij heeft het snelwegennet van Nederland weergegeven als een een metrokaart. Hey, maar da’s handig!

De snelwegkaart is gemaakt door middel van vele verschillende bronnen van het internet, zoals Google Maps en Open Street View.

Snelwegkaart

De snelwegkaart van Sebas is weer eens iets anders dan een gewone wereldkaart. Leuk voor decoratie, goed voor je kennis over de wegen van Nederland. Het is een uit de hand gelopen hobby, een experiment geeft hij aan. Hij behoedt de mensen die de kaart aanschaffen meteen voor fouten. Als het wegennet van Nederland op dergelijke wijze in kaart wordt gebrachten, zijn fouten onvermijdelijk. Wij zijn fan van zijn creativiteit, en zien ook zeker het nut er van in. De kaart is sinds kort op de markt en nog steeds verkrijgbaar.

Total
1
Share