Dit 2-jarige ventje fietst jou er met gemak uit

Lifestyle

Volgens mij kon ik nog niet eens praten toen ik 2 jaar was. Nu loop ik bij veel dingen in het leven nog weleens achter. Deze Little Trail Hunter daarentegen kon al fietsen toen hij 18 maanden was. Niet zo gek als je vader mountainbike legende Matt Hunter is.

Little Trail Hunter

Little Trail Hunter

Ik krijg spontane vadergevoelens als ik dit filmpje kijk. Misschien wil ik wel gewoon terug naar de simpele dagen. Toen ik nog in de bosjes kon urineren zonder dat ik daarvoor een boete zou krijgen. Helaas ben ik nu eenmaal een grote jongen en staat de grote boze mensen wereld op mijn deurmat. Een beetje kind zijn kan natuurlijk geen kwaad. Zo vang ik af en toe nog wat Japanse beestjes op mijn DS en hou ik van een softijsje met disco dip. Hoe ouder je wordt, hoe meer je gaat verlangen naar toen. Ik garandeer je dat dit sentiment in je naar boven komt wanneer je dit geweldige filmpje ziet. Matt Hunter is een professionele mountainbiker. Op zijn YouTube kun je genoeg van zijn avonturen mee beleven. Uiteindelijk moet iemand zijn erfenis over nemen. Zijn zoontje Robbie staat daar al te graag klaar voor. Neem een kijkje door de ogen van de 2-jarige Little Trail Hunter, born to be, mountainbiker. Geluid aan, want de muziek is heerlijk. Enjoy!

 

Total
0
Share