Leuk voor op kantoor: indoor basketbal

Misschien had jij er vroeger ook wel eentje: zo’n mini basketbal set voor aan de muur. Net zoals het met veel van het speelgoed uit onze jeugd zo is, is dat met de mini basketbal set niet anders: je wordt er te groot voor. Killspencer is echter van mening dat óók volwassen mannen een basketbal set voor aan de muur verdienen en introduceerde daarom een zéér stijlvolle variant van de mini basketbal set.

Je hoeft maar even naar de foto’s te kijken en je ziet al dat ‘ie behoorlijk verbeterd is ten opzichte van de redelijk goedkope variant uit je jeugdjaren. Killspencer maakte de hoepel met de hand, monteerde deze op een bord van esdoornhout en koos voor een zwarte, gepoedercoate metalen rand. Het geheel is afgewerkt met een zwart, leren net.

Deze variant is behoorlijk prijzig, zo kost alleen al de mini basketbal zo’n $300. Wellicht dat je jouw baas zover krijgt ‘m te kopen voor op kantoor onder het mom van ‘goed voor de afleiding tussen het werken door’ et cetera. Maar dan heb je dus wel wat hè 😉ESSENTIALSMEER ESSENTIALS