Leren Laptoptas voor ieder budget

“Kleding maken de man”. Maar een zwarte saaie laptop tas doen wat mij betreft meteen afbreuk hieraan. De tas is een accessoire dat wordt onderschat, terwijl veel mannen er dagelijks me lopen. Kies daarom niet voor een saaie zwarte, standaard laptop tas. Ga voor eens klassieke leren of een moderner modelletje.

Een mooie, kwalitatieve tas kan prijzig zijn. Daarnaast zijn veel van deze tassen redelijk mode onderhevig. Daarom kijken we vandaag naar een goede, moderne tas voor elk budget!

De Budget laptoptas

Voor een laptoptas onder de €100,- is er natuurlijk genoeg keus. Maar een chique leren tas is al wat moeilijker te vinden. Een mooie tas voor een hele mooie prijs zou deze Zign schoudertas zijn. Deze is 100% echt leder e in 2 kleuren te verkrijgen. Deze unisex tas is in cognac kleur het mooiste voor de man. Al is smaak natuurlijk relatief!

Bekijk de Zign Schoudertas bij Zalando >>

De Betaalbare laptoptas

Royal RepubliQ heeft een reeks tassen voor mannen die betaalbaar zijn, maar toch erg luxe. Wil je net iets meer uitgeven dan een budget variant, dan is deze laptoptas een goede keuze!

Bekijk de Royal RepubliQ Schoudertas bij Zalando >>

De Prijzige Laptoptas

Voor een flink bedrag extra kun je deze mooie tas van Piquadro krijgen. Met een stevige ruimte voor je laptop en 2 extra vakken voor je tablet en wat extra documenten. Sleutels en je sultanaatje kun je in de vakken aan de voorkant kwijt. Dat mag ook wel voor de prijs natuurlijk!

Bekijk de Piquadro Laptoptas bij De Bijenkorf >>

 

De Droom laptoptas

Voor een modaal maandsalaris kun je deze laptoptassen van Smythson kopen. Over de top qua prijs, maar stijlvol en tijdloos wat betreft design. Heb je ooit eens te veel geld over? Dan is dit dus een aanrader!

Check de Smythson Laptoptassen >>

 

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS