Leven als Gatsby in ‘Le Palais Royal’

Mocht je toevallig opzoek zijn naar een grandioos landgoed gelegen aan de Atlantische kust van Florida, lees dan snel verder! Maar ook wanneer je al tevreden bent met je eigen crib! Want dit indrukwekkende en luxe ontwerp genaamd ‘Le Palais Royal’ is zo fantastisch mooi, dat je die echt niet zomaar aan je voorbij kunt laten gaan!

Jay Gatsby

De villa is geïnspireerd op het stijlvolle en rijke leven van de personage Jay Gatsby. Vooral de vele feestjes en de enorme luxe van de jonge miljonair zijn erg indrukwekkend en worden goed herinnerd door de vele fans. Deze levensstijl kan vanaf nu ook voor jou werkelijkheid worden, want ‘Le Palais Royal’ is momenteel beschikbaar voor een aankoopprijs van 131 miljoen euro. Heb je dat nog liggen?

Le Palais Royal

Het is een prachtig pand van maar liefst 5570 vierkante meter gelegen aan de Atlantische kust. De talrijke voorzieningen, de meest exclusieve materialen en de prachtige kunstwerken maken dit paleis tot een van de meest unieke ontwerpen buiten Europa.

Vanuit de grote entree en de lobby heb je een prachtig uitzicht van de Atlantische Oceaan. Verder heeft de villa 11 slaapkamers en 17 badkamers, waaronder drie suites en één mastersuite. Deze suites zijn voorzien van een eigen jacuzzi met uitzicht op zee.
Daarnaast is deze villa ook in het bezit van ’s werelds eerste private IMAX theater met maar liefst 18 zitplaatsen, een bar en een IMAX-lounge. Het huis is ook nog voorzien van een keuken speciaal om te kunnen gourmetten, een garage waar plaats is voor 30 voertuigen, een enorm aquarium in de woonkamer, een zwembad van 400 vierkante meter, een waterval van 3,5 meter hoogte EN een waterglijbaan…!

Source :

Forbes, MrgoodlifeESSENTIALSMEER ESSENTIALS