Het einde van het Land Rover Defender tijdperk is gekomen

Komend jaar gaat voor vele veel goeds brengen, maar voor iedereen die ook maar een beetje fan is van de Land Rover Defender zal dit een tegenslag zijn. 2015 Is namelijk het jaar dat er drie uitzwaaiedities uitkomen van het merk en daarna is het klaar. Er komt een einde aan de meest mannelijke auto ter wereld, die als sinds 1948 in productie is.

Defender Heritage Edition

Eén van de drie afscheidsmodellen is de Heritage Edition. Deze lijkt het meest op de oorspronkelijke Defender, de HUE 166. Een vintage mint-groen kleurtje en het witte dak doen lekker old-school aan, dus met deze versie van de Defender steel jij de show. Zoals we van Land Rover gewend zijn komt de Heritage Edition uit in een korte en lange uitvoering.

Eindigen met een klapper

Zowel de Heritage als de andere twee nieuwe edities: Adventure en Autobiography, plus wat oudere Defenders zijn bij elkaar gekomen voor een leuk promo-filmpje. Tijdens eb hebben de chauffeurs niet lang om een grote Land Rover Defender te tekenen op een grote natte zandvlakte. Dit doen ze door middel van het harken van het zand. Check de video:ESSENTIALSMEER ESSENTIALS