Land Rover Defender 2000000!

Ja, dat zijn heel veel nullen maar dat is deze Land Rover Defender wel waard. Om zeven decennia te vieren en het einde van de Defender productie te markeren, wordt de ‘Land Rover Defender 2000000’ voor de twee miljoenste productie mijlpijl gepresenteerd.

Land Rover Defender 2000000

Land Rover nodigt voor dit speciale moment een all-star cast uit, waaronder survivalexpert Bear Grylls. Bear Grylls is een Britse bergbeklimmer, militair avonturier, schrijver, motivatietrainer en televisiepresentator van survival programma’s op Discovery Channel. Aan hem is gevraagd om bij de productie van de Land Rover Defender 2000000 te zijn en deel te nemen aan het bouwen van dit prachtig object. Eigenlijk ook wel een speciale editie jubileum model.

De Land Rover Defender beschikt over veel karakteristieke elementen. Land Rover zegt zelf dat de Defender uitstekend een combinatie maakt van het vermogen, robuustheid en betrouwbaarheid, dus dan geloven wij dat maar al te graag. Zowel in de stad als in de woestijn is de Defender een echte baas. De Defender 2000000 zal verkocht worden op een exclusieve Bonhams liefdadigheidsveiling, op 16 December. Dit is vlak voor dat de Defender productie definitief stopt. Snik…ESSENTIALSMEER ESSENTIALS