De komst van een Lamborghini SUV is bevestigd…… HA!

In 2018 moet het gaan gebeuren: Supercar-merk Lamborghini komt met een SUV. Ik weet niet of dat traantje, dat langs m’n wang naar beneden rolt, van het lachen of van de deceptie is. Of misschien nog van dat liedje van Ali B… Hoe dan ook, Lamborghini heeft bevestigd om ’t te gaan doen. Een SUV bouwen. Er zullen 3000 exemplaren worden geproduceerd. Als je ’t aan mij vraagt zijn dat er 2999 te veel. Die eerste kunnen ze dan houden als voorbeeld hoe het niet moet!

Lamborghini SUV2

Bassie & Adriaan

Moët & Chandon gaat toch ook geen appelsap verkopen? Rolex toch ook geen digitale horloges? Bij de Boerenbond zie je toch ook geen Boeiing onderdelen liggen? Bassie & Adriaan gaan toch ook geen porno maken? Lamborghini is een zeer gerespecteerd merk die auto’s ontwerpen die overdreven over de top zijn, maar toch heel tof zijn. Je kunt er mee pronken! Wie pronkt er nou met een een Lamborghini SUV? Lamborghini is gewoon van Audi Group, dus geef mij maar een Q7 dan.

Porsche

Om je even voor te zijn; de Porsche Cayenne… Prima auto! Maar Porsche is altijd een stuk bescheidener, degelijker en luxueuzer geweest en hebben gewoon een goede zet gemaakt door met de Cayenne op de markt te komen. De Lamborghini SUV, die naar alle waarschijnlijkheid ‘Urus’ gaat heten, mag van mij in 2018 met de staart tussen de benen terug naar Italië, samen met de Fiat Multipla!

Lamborghini Urus

Zo, en dan nu weer wat positiviteit!