Maak kennis met Lotte Joop

CREDITS: IG @lottejoop

Als we denken aan knappe dames, dan dwalen onze gedachten al snel af naar latina’s zoals Sofia Vergara. Niet onbegrijpelijk natuurlijk, maar toch, misschien doen we ons eigen kikkerlandje daar wel een beetje tekort mee.

Lotte Joop is het beste van Amsterdam

En ja, als we een blik naar Lotte Joop wagen, dan moeten we inderdaad concluderen dat we ons eigen land tekort doen. Deze lady die geboren is in Wageningen, is namelijk misschien nog wel mooier dan alle latina’s die we kunnen opsommen. Helemaal als we bedenken dat deze dame ook nog eens intelligent is. Lotte studeert namelijk commerciële economie aan de HvA terwijl ze voorafgaand aan deze studie nog rondliep bij een communicatie- en PR bedrijf. Beauty and the brains? Wij zijn he-le-maal verkocht.

Het volgende topmodel?

Ondertussen heeft ze meer dan 30K volgers op Instagram, maar wij denken dat haar ambities een stuk verder gaan dan blijven posen voor foto’s op The Gram. Als we een kleine voorspelling mogen doen, dan denken we dat het niet lang duurt voordat de modelling agencies aan de deur van Lotte Joop in Amsterdam kloppen. En terecht. De dame uit Amsterdam is afgelopen week 24 jaar geworden, en wij blazen maar al te graag die kaarsjes met haar uit. Dat doen wij nu nog door haar fijnste foto’s op een rijtje te zetten, maar Lotte, je mag ons ook gewoon voor je verjaardag uitnodigen hoor.

Vond je dit artikel tof? Begrijpelijk. We hebben hier nog meer schoons voor je klaarstaan.

Source:
IG @lottejoop
Total
0
Share