Koffie zetten met je smartphone

Een verse kop koffie die voor je klaar staat als je wakker wordt, dat maakt het begin van de dag nét een stukje beter. Eerder schreven we al over de klassieke Barisieur die samenwerkt met je wekker. De Smarter speelt wat meer in op de technologie en werkt via WiFi.

Koffie zetten met je smartphone

Smarter coffee 1Smarter Coffee

Nu denk je; dat laat ik m’n vriendin wel regelen, mits ze in een goede bui is. Gelukkig hoeft er niet langer sprake te zijn van een goede bui met het systeem van Smarter. Smarter begrijpt dat een verse kop koffie de drijfveer is van de samenleving. Zonder cafeïne verandert de meerderheid van je vrienden of collega’s nou eenmaal in een stel slaperige zombies. De één maalt koffie, de ander filtert en weer een ander koopt kant-en-klare George Clooney-cups. Allen hetzelfde principe waarin je zelf naar je koffiezetapparaat loopt en de nodige moeite in je kop koffie stopt.

Dit slimme Smarter Coffee maakt hier een einde aan. Dit slimme koffiezetapparaat bedien je op afstand dankzij de kracht van WiFi of 4G. Met een handige applicatie kun je koffiezetten vanuit de je bed en tegelijkertijd op de hoogte blijven van het verloop van de waterstand. Deze zelfde applicatie geeft een melding wanneer de koffie klaar is, als vanzelfsprekend op de door jou gekozen tijd, en maakt het begin van de dag een stuk draaglijker.

Smarter Coffee is daarmee niet zomaar een slimme, maar het is de eerste bonenautomaat met WiFi. Bijkomend voordeel van deze Smarter is dat het apparaat niet misstaat in een moderne woning. Het is een stijlvolle machine met RSV-elementen en covers in het zwart, wit en rood die je kunt verwisselen. Heb je ook nog voor niks een nieuw apparaat. Helemaal mooi.

Total
0
Share