Verken de uithoeken van de wereld met dit gigantische jacht

Travel

Wie aan een super jacht denkt, denkt al gauw aan een schip dat over alle luxe en comfort van een mooie villa beschikt. Dobberend voor de mediterrane kust of in azuurblauwe wateren. Om het ultieme gevoel van privacy te ervaren is het mogelijk om onder te duiken met je privé duikboot of af te reizen naar de uithoeken van de wereld. Voor deze laatste optie ben je aan het juiste adres bij de Noorse commerciële jachtenbouwer Vard. Op dit moment zijn zij bezig met de productie van Kilkea, een 82 meter lang super jacht dat gemaakt is om de wereld te ontdekken! Met Kilkea is het mogelijk om naar de meest afgelegen uithoeken van de wereld af te reizen, maar ondertussen kun je er weken lang comfortabel op op leven.

Kilkea Explorer Yacht

De dikke stalen romp van het schip helpt maakt het mogelijk om door niet al te dik ijs heen te navigeren. Aan boord zijn genoeg voorzieningen om een maand op zee door te brengen. Door het lage brandstofverbruik is het schip ‘groen’ en kan het langer varen. Dit maakt het mogelijk om verder af te reizen in onbekend gebied. Het jacht vaart met een snelheid van 22 km/u en heeft een topsnelheid van 28 km/u.

Under construction

Het jacht is op dit moment nog in productie en er valt nog niks te zeggen over het interieur. Uiteindelijk zouden er 36 gasten op moeten kunnen verblijven in luxe vertrekken. Daarnaast zal het jacht niet over een touch&go, maar een volwaardig helikopter platform met hangar beschikken. Verder zal er op het dek een zwembad en voetbalveld aanwezig zijn. Laat het weer het niet tot om buiten te zwemmen? Dan is er binnen nog een zwembad! Maar gezien het grote oppervlak van het dek is er nog genoeg ruimte over om het naar wens van de toekomstige eigenaar in te delen. Ten slotte is het ook nog mogelijk om een dock voor een onderzeeër in te bouwen. Voor $62.000.000 ben je de eigenaar van dit gigantische jacht!

Total
0
Share