Kerstpakket actie!

Mijn vriendin kwam thuis met haar kerstpakket. Super leuk! Allemaal boodschappen. Rijst, jam, chips, knakworsten, filterkoffie, je kent het wel. Een leuke waardering voor een heel jaar hard werken. Maar hebben wij dit dan echt nodig? Een aantal dingetjes zijn natuurlijk altijd leuk.Een handdoek met het bedrijfslogo en olijven zijn eigenlijk ook echt te gek. Maar er zijn altijd producten die je niet gebruikt (bijvoorbeeld filterkoffie omdat je een Nespresso hebt :)).

Daarom kwam mijn vriendin met een nog leuker iets. We maken zelf een kerstpakket en geven dit aan de plaatselijke voedselbank! Even shoppen bij de supermarkt en thuis ook nog even de opslagkast doorgespit kwamen nog meer “kerstpakketwaardige” artikelen tegen (van gel tot oude tijdschriften) en hebben we een mooi kerstpakket gemaakt voor iemand die we totaal niet kennen. Misschien heeft deze onbekende vrouw of meneer wel veel harder gewerkt dan wij met zijn tweeĂ«n bij elkaar. In ieder geval heeft deze onbekende het veel harder nodig dan dat wij dat hebben.

Eigenlijk geeft dit nog een veel beter gevoel dan een doos met boodschappen van je baas krijgen. Daarom, iedereen die een boodschappen-kerstpakket heeft ontvangen en eigenlijk denkt, mja ik kan het wel missen? Of ik wil mijn kerstpakket graag houden maar er ook een voor een ander maken! Help een ander!

Foto’s delen!
Hebben wij je nou aangestoken om jouw pakket weg te geven? Of er zelf een te maken? Deel je foto met ons via de mail of onze Facebook pagina, zodat we samen nog meer mensen kunnen aansteken om anderen te helpen!

Tip
In een pakket wat je aan de voedselbank geeft mag geen alcohol zitten!

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS