Manify Top5: Kerstcadeau tips

Sinterklaas is opgerot, dus nu is het tijd voor een feest waar geen discussie over bestaat: Kerst! Eerder dan ooit gaan de ballen in de boom én dus is het tijd voor wat cadeautips. Moet je zelf voor een kerel een cadeau uitzoeken of heb je tips nodig voor je eigen verlanglijstje, dan zit je hier goed!

5 Kerstcadeau Tips

1. Vessyl

Nog eigenlijk helemaal niet verkrijgbaar, maar wel alvast te bestellen: Vessyl. De ultieme Health Gadget! Het is een slimme beker die precies weet wat er in zit. Letterlijk. Welk drankje zit er in, hoeveel suiker, calorieën, vitamine, etcetera. Hij laat het je ook even weten als het tijd is voor wat extra energie, dus bijvoorbeeld een suiker- of cafeïneshot!

Vessyl-Staggered-on-Black-ON

2. Button Right Socks

Van Button Right Socks worden we blij! De vrolijke prints, dat kneuterige – maar toch hippe – sfeertje, die stijlvolle en handige knoop. Happy Socks zijn leuk, Button Right Socks zijn leuker!

Button Right

3. Bluetooth Gloves

Yeeeessss. Leuke vernuftige gadgets horen ook in zo’n lijstje thuis. De Bluetooth Gloves zijn precies zo’n gadget. Het is namelijk niet alleen een touch-screen handschoen, maar je kan ook met je vingers bellen. Wil je weten hoe? Houd je vingers maar eens langs je oor, alsof je uitbeeld dat je iemand belt. Nou, zo dus!

bluetooth groves - groupon.com

Mary Go Wild4. Boek: Mary Go Wild

Heel tof boek over de dance-industrie in Nederland. De elektronische muziek is wereldwijd populair en heeft flink wat roots in ons kleine kikkerlandje liggen. Het echt gaaf om te lezen dat een muziekstroming, hoe breed die nu ook is, zo lang leeft en hoe deze evolueert. Vele (inter)nationale pioniers in de scene hebben geholpen bij het schrijven van Mary Go Wild. Het is dus echt een aanradertje!

kersttrui_ugly_christmas_sweater5. Lichtgevende kersttrui

In 2013 was je megahip als je een foute kersttrui aanhad rond de feestdagen. In 2014 ben je gewoon hip. In 2015, ik weet het niet hoor. Dus maak er gebruik van nu het nog kan. En waar kan je het beste zo’n trui die straalt van de lelijkheid kopen? Juist, bij de Primark. Wat een hel is die toko, maar goed je moet er iets voor over hebben. Ze hebben nu een modelletje met extra gratis lampjes. Fouter gaat het niet worden!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS