Stijlvol koken met de Keramikus messenset

In onze geëmancipeerde samenleving is het, gelukkig, al lang niet meer zo vanzelfsprekend dat enkel de vrouw verantwoordelijk is voor het avondeten. Koken wint namelijk al jarenlang aan populariteit, vooral onder mannen. Om een beetje goed voor de dag te komen in deze culinaire wereld is het essentieel dat je over een goede messenset beschikt. En daarbij is stijl ook een belangrijk onderdeel. De Keramikus messenset is van hoogwaardige kwaliteit en straalt mannelijkheid uit!

Zwart keramiek

De Keramikus keukenmessen zijn van het speciale zwarte keramische zirkonium dioxide gemaakt. Dit materiaal zorgt er voor dat de messen niet oxideren, roesten en het verspreiden van bacteriën tegen gaat. De messen hebben de zwarte kleur te danken aan het feit dat het materiaal langer in de oven is blijven liggen, waardoor het ook harder is dan wit keramiek.

De grepen van de messen zijn zo geslepen dat ze makkelijk te gebruiken zijn en geven ze een minimalistische, industriële look. De Keramikus set bestaat uit drie messen. Met de verschillend functies van de messen is de gehele set voor al het keukenwerk bestemd. De messen zijn los of als set van drie te verkrijgen. De complete set is voor €143 verkrijgbaar.

Source :

Artlebedev.comESSENTIALS