Kanex Multi-Sync Keyboard

Iedereen kent het wel. Je wordt doodgegooid met platformen waarmee je contact kunt hebben met elkaar: Whatsapp, Facebookchat, Skype, iMessage, etc.. Als je op je laptop zit kan je weer niet Whatsappen of bij je smsjes (gelukkig neemt iMessage dat probleem een beetje weg doordat het gesynct wordt met je Mac). Maar als je dan Whatsapp berichtjes binnen krijgt, moet je weer van toetsenbord wisselen.

Dit moeten de makers van de Kanex Multi-Sync Keyboard hebben gedacht toen ze een toetsenbord ontwikkelde die met een druk op de knop van device wisselt. Met één toetsenbord bestuur je dus zowel je Mac(book), iPhone en iPad (mini). Heel handig! Het wordt bijgeleverd met standaard waar zowel iPhone en iPad op past.

Het tweede voordeel van de¬†Kanex Multi-Sync Keyboard is dat het het enige full-sized Mac-toetsenbord zonder draadje is. Het numerieke keypad is soms toch best wel handig, vooral als je dus veel met nummers doet…

Alleen hoe lang de¬†Kanex Multi-Sync Keyboard het gaat redden is voor mij een vraag. Eigenlijk alles, dat ge√Įntegreerd is door Apple is gesynchroniseerd tussen alle apparaten. Mail, notities, iMessage, agenda, etc., alles kun je met een druk op de knop ook op je scherm hebben van je Mac(book), dus tot nu toe is het toetsenbord, in mijn opzicht, alleen nog een meerwaarde voor applicaties van derden zoals Whatsapp. Misschien scheelt het ook een rsi-duim voor de fanatieke Tinderaars!