De Jubilee is Nederlands grootste superjacht en staat te koop!

Nederlands grootste superjacht staat te koop! Twee maanden na de oplevering van deze droom boot, wil de eigenaar er alweer vanaf… Het prijskaartje dat aan de Jubilee hangt? ‘Slechts’ 275 miljoen euro. Maar dan heb je wel 110 meter aan ultieme luxe van Neerlands makelij!

De Jubilee

Dit 110 meter lange beest is het grootste jacht dat ooit in Nederland is gebouwd. De bekende scheepsbouwer Oceano uit Alblasserdam ging een samenwerking aan met Azure Naval Architects en ontwerper Igor Lobanov, wat resulteerde in dit prachtige schip.

jubilee1

De Jubilee is voorzien van on-Nederlandse luxe. Zo is er onder andere plek voor je heli op het deck, kan je een duik nemen in je eigen zwembad mét ingebouwd aquarium en kan je losgaan in een heuse beach club. Met heel wat vrienden, want op dit bootje is slaapplek voor 31 man.

Te koop

Begin februari rolde de Jubilee voor het eerst het water in, onderweg naar de lucky guy die zichzelf de eigenaar mag noemen van het splinternieuwe schip. Tenminste, dat dacht iedereen. Want nu, twee maanden later, staat ‘ie alweer te koop. Waarom weet niemand. Zowel Oceano als verkoopmakelaar Burgess laten zich daar niet over uit. Wij kunnen ons in ieder geval niet voorstellen dat het jacht tegenviel. Wat een plaatje!

jubilee2

jubileeESSENTIALSMEER ESSENTIALS