Jay Alvarrez | Zeiksnor
Nederlanders zijn ontzettend goed in zeuren. Grappig genoeg vinden Nederlanders het ook fijn om andere mensen te horen zeuren. Nou is Manify een heel positief mannenmagazine, we schrijven alleen over dingen die we tof vinden en als we het niks vinden hoor je ons er niet over. Maar speciaal voor de échte-échte Nederlanders hebben we dit nieuwe rubriekje in het leven geroepen. ‘De Zeiksnor’!

Er zit niet zoveel haat in mij, ik vind voornamelijk dingen leuk of ze krijgen geen aandacht van me. Maar om twee dingen in het leven kan ik niet heen: kerkklokken en Jay fucking Alvarrez. Kerkklokken maken gewoon heel veel herrie op momenten dat ik daar geen zin in heb en Jay Alvarrez is everywhere. Hij lijkt Jezus Christus wel!

Met z’n hoofd

zeiksnor_zwartEen jaar geleden had het ventje een schamele 600k volgers op Instagram. Waarom? Omdat hij het perfecte leventje zou hebben. #lekkerpuh. Jay werd geboren op Hawaii en had een stel ouders die van heel wat meer dan alleen een bijstandje konden leven. Dat zorgde ervoor dat hij een epische trip kon maken naar Californië. Deze documenteerde hij op, eerlijk is eerlijk, hele toffe wijze. Hij reed in dikke auto’s, hij deed wat extreme dingetjes en plaatste wat foto’s van z’n babyface en een aantal van het achterwerk van zijn prachtige vriendinnetje. Dit ging online met de volgende tekst: “So guys me and my best friend (My girl) have had the most crazy trip in California here are few moments I hope you guys enjoy it 🙂 these teenage years are the besttt – jayalvarrez”. Als je geld hebt, heb je blijkbaar geen leestekens nodig, alleen als je een glimlachend poppetje wilt maken.

De hele boel ging viral en toen hitte the shit the fan, op een positieve manier dan. Deze guy heeft momenteel 3 miljoen volgers op Instagram en elk videootje die hij op YouTube plaatst wordt 10 miljoen keer bekeken (waaronder 5000 keer door mij, dus dat tikt aardig aan).

Instagram

Instagram is geniaal. Je hebt in principe maar een beetje geld nodig om net te doen of je leven geniaal is en daarna gaat alles vanzelf. Aangezien je heel veel volgers hebt, wilt elk viersterrenhotel op de Bahama’s je wel hebben voor een nachtje. Kosten: één post op Instagram. Wat krijg je er voor terug: een nachtje in het hotel, gratis drank, massage, privéjetje én +5.000 volgers. Win-fucking-win! Voor iedereen. Behalve voor mij, want ik haat hem.

Dit was mijn pleidooi. Een echte gentlemen is nooit jaloers. Natuurlijk haat ik hem niet. Kerkklokken wel. Oké, nu ga ik verder met scrollen door zijn perfecte Instagram-page. Oh en volg Manify ook even op Instagram, wie weet worden wij ook ooit gehaat.

crystal @alexisren

Een foto die is geplaatst door JAY ALVARREZ (@jayalvarrez) opESSENTIALSMEER ESSENTIALS