Jasri Beach Villas

De Jasri Beach Villas in Bali bevinden zich enerzijds aan de prachtige Indische Oceaan en anderzijds aan de weelderige jungle van Oost-Bali. In een exotisch landschap kan je genieten van luxe en rust. De eigenaar Warren Sunnland die deze villas ook ontwierp, heeft zich laten inspireren door traditionele elementen uit Bali om zo een echte, typische Bali-vakantie aan de bezoekers te geven.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS

1 comment

  1. Geweldig!. Ik heb geen woorden voor deze prachtige villa en het beste denken dat won mijn hart is de locatie van deze villa betekent Beach Villa … Ik heb altijd de voorkeur aan strand villa’s wanneer ik maakte een reis met mijn vrouw alleen omdat het maakte ons meer romantisch. 🙂 Ik wil niet om het verblijf van de raden resort dus komen in december missen. Of stel me als een andere tijd is meer relevant .. bedankt.

Comments are closed.